Bio je na samrti,a ljubav i pažnja ovih plemenitih ljudi doveli su do toga da on danas izgleda baš ovako

Svakodnevno nailazimo na snimke nevjerovatnih transformacija napuštenih i odbačenih pasa. Svi oni dobiju novu priliku za život zahvaljujući plemenitim ljudima, ljubiteljima životinja, poput onih iz organizacije Animal Aid Unlimited.

Hrabri volonteri iz Animal Aid Unlimited u Indiji, bili su svjedoci ovog užasnog prizora. Pas lutalica, bačen poput kese sa smećem, ležao je na putu.

Imao je otvorenih rana i infekcija i bio sve sama kost i koža. Predani rad, ljubav i pažnja ovih plemenitih ljudi, koji nisu odustajali od njega, i doveli su do toga da on danas izgleda baš ovako.

Čovekov jedini potpuno nesebičan prijatelj u ovom sebičnom svetu, jedini koji ga nikad ne napušta, jedini koji se nikad neće pokazati nezahvalnim i koji ga nikad neće izdati jest njegov pas. On će stajati verno uz njega u bogatstvu i u siromaštvu, u dobru i u zlu. Spavaće na hladnom tlu, na ledenom vetru i snegu samo da bude uz svoga gospodara. Lizaće ruku koja mu ne može ponuditi hranu, lizaće rane koje nastaju u dodiru s okrutnošću sveta. Čuvaće svog siromašnog gospodara kao kralja. Ostaće uz njega i kad ga svi drugi napuste

You may also like...