Kada bi PENIS mogao govoriti, evo što bi vam rekao!

sfsafsasa
Muški spolni organ odlučio je odgovoriti na sva vaša pitanja, pa čak i ona najškakljivija

Koliko je za muškarce žensko tijelo nepoznanica, ni damama nije lako baš uvijek provaliti šta “alatu” njihovog dragog najviše prija.

Zato je penis pristao otvoriti dušu iu intervjuu za časopisu Cosmopolitan razriješio sve vaše dileme

Daj, molim te, iskreno nam reci – koliko želiš da traje seks?

Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor – što je duže moguće. Gledajte, dok traje seks, mi penisi želimo da on traje vječno, ali istovremeno smo vrlo fokusirani na završni rezultat. Evo, ilustracije radi, usporedimo to s nogometnom utakmicom: uživamo gledati fantastičnu igru svoje ekipe na terenu, zar ne? Ali, znate, golova i pobjeda ono su zbog čega navijamo.

Kako je to kod vas, glumite li vi ikad orgazam. I ako jeste, zašto, pobogu?

Sjećam se da je Sharon Stone jednom prilikom izjavila: “Žene su možda sposobne odglumiti orgazam, ali muškarci znaju odglumiti čitavu vezu”. E, pa, Sharon, ovo će te iznenaditi: mi znamo da odglumimo i orgazam. Sjećam se jednog istraživanja, oko 28 posto muškaraca priznalo je da je barem jednom odglumilo orgazam. Zašto mi to radimo? Najčešći je razlog tzv. odložena ejakulacija – seks može biti fantastičan, ali iz nekog razloga nema erupcije. Biste li vi djevojke trebalo da se uvrijedite? Vjerujte mi, to ne znači da mu vi niste super ili da vas ne želi, glumi samo zato da se ne bi osramotio ili da ne bi povrijedio vaše osjećaje.

A koji je najlakši način da vas vratimo u život?

Prije svega, učinite to nježno – i sa puno ohrabrenja. I, najvažnije, nemojte ničim odavati razočaranje. Ili ruganje. Mi penisi smo vrlo osjetljivi na svaki podražaj i ako tu i tamo izgubimo fokus, treba nam ohrabrenje. Pokušajte se malo pozabaviti drugim dijelovima tijela, a onda se vratite nama.

Osjećaš li zaista kad stisnemo mišiće vagine dok si u nama? I kakav je to osjećaj?

Ništa se ne brinite, dame, sav taj trud vam se isplati. Kakav je osjećaj? Osjećamo kao da ste u vaginalni seks uključili i bonus – ručni rad. Dvostruki dobitak, kažem vam! I još jedna stvar: jako smo vam zahvalni kad radite Kegelove vježbe.

Volite li kad koristimo svoje dlanove?

O, daaaaa, molim vas! Volimo da nas dodirujete na sve moguće načine. I sasvim slobodno možete koristiti i razna pomagala. Meni se sviđa nježan, zadirkujući početak, a onda, kad vam postane jasno da smo sasvim budni i spremni za akciju, možete pojačati pritisak i intenzitet. Zapravo, to nije opcija, to je zahtjev. I koliko znam, to svaki penis voli pa stoga – samo naprijed, i to bez straha da ćete biti pregrube.

A prepoznajete li razliku u vaginama?

Svaka je vagina drugačija, još mi se nije dogodio da sam naletio ili uletio, ako vam je draže, u dvije jednake. Neke su uže, neke manje, neke napetije … Čekajte, zar ste vi upoznali dva ista penisa … Niste, znam. A užitak je u raznovrsnosti, slažete li se?

Kako je kad si prekriven kondomom?

Pa, u najmanju ruku, toplo mi je, što je dobro … Vidite, nijedan penis koji drži do sebe ne bi pristao na nezaštićeni seks ako nije riječ o stalnoj vezi pa se kondomi podrazumijevaju. Ne bih želio dobiti ili prenijeti neku bolest.

A zašto vam je doggy style tako nevjerojatno važan?

U nedavnom istraživanju magazina Esquire otkiveno je da je doggy, iznenadit se, treći po omiljenosti (prvi je jahačica, kad ste vi gore). Ali, složit ćete se, i treće je mjesto izvrsno. Znači, pitate se zašto nam se odostraga toliko sviđa? Pa da vidimo: vi ste ispred nas, u svoj svojoj divoti, u savršenom položaju da se same dirate dok sam ja u vama. A on je tu, iza vas, drži cijelu akciju pod kontrolom, usput s fenomenalnim pogledom na vašu guzu. Dajte nam barem jedan razlog zašto nam se to ne bi sviđalo?

Aha, sad razumijemo. A sad nam otkrij osjetiš li zaista da mi svršavamo dok si u nama?

Ako položite svoj dlan na vanjski dio vagine nakon orgazma, osjetit ćete pulsiranje prouzročeno kontrakcijom mišića. A ako vi to možete osjetiti, budite sigurne da možemo i mi. Blago stezanje, grčevi, drhtaji … u svim ovim stvarima uživam jednako kao vi.

A što ti je bolje, oralni ili vaginalni?

Što je bolje, louboutinke ili manolice? I zbog jednih i zbog drugih se osjećate kao milijun dolara (pa čak i ako vas muče bolna stopala). Tako se i nama sviđaju razne vrste seksa, ali, moram priznati, posebno nam je kad uspijemo ući u vaša usta. Moj gazda tako može vidjeti što se sve događa i pomalo se osjeća poput neke porno zvijezde (ali u najboljem mogućem smislu, naravno).

Daj da jednom zauvijek to razjasnimo. Ugriz – da ili ne?

Ono, mislite, pravi ugriz? Da boli ?! Hm, ne mogu govoriti u ime svih penisa, ali pretpostavljam da bi većina rekla ne! A ostatak bi rekao: NEEEE !!! Ali, blagi pritisak vaših zubića, udružen s opakim smiješkom, nakon čega slijedi duga, senzualna igra vašim jezikom? E, to bi bilo jedno veliko DA!

Koliko ti treba da nakon seksa ponovno kreneš u akciju?

Nakon orgazma prosječan penis potpuno izgubi interes za novu rundu. U tom trenutku mislimo da smo dali sve od sebe – i treba nam predah. Bojim se da nema neki trik koji bi nas reanimirao … Iako moram reći da još nikad nisam čuo da bi ijedan penis zamjerio da ga ponekim nježnim pokretom pokušate vratiti u život.

Može li dama biti previše vlažna?

Volim kad ste vlažne. Zašto? Ako stavimo na stranu neke probleme praktične prirode poput klizanja, što se mene tiče – što mokrije, to bolje. Znate, na to gledam kao na kompliment, mislim, to je velik kompliment za svaki penis i zato se toga ne morate nimalo stidjeti. A ako je stvar suprotna, ako niste dovoljno spremne za mene, nemojte se ustručavati posegnuti za tubicom s lubrikantom.

Jesi li ikad imao ozljedu “na radu”?

Ne zovu nas ljubavni mišić tek tako, ali to što nemamo kosti, ne mora značiti da smo imuni na povrede. Prežestoka akcija, da sad ne idem u detalje, itekako me može zaboljeti. A znate da se čak mogu slomiti na pola ako proklizo tijekom seksa! Niste znali! E, sad znate koliko smo i mi osjetljivi, nježni i, uf, krhki.

I za kraj, kako to da nikad nisi zadovoljan, da ti nikad nije dosta?

Isto tako možete pitati Juseina Bolta zašto još želi trčati ili Toma Jonesa zašto već jednom ne prestane s pjevanjem. Mi smo stvoreni da bismo se seksali (znam, znam da imamo još funkcija, ali su mnogo manje zabavne) i tada se osjećamo najživlje, najmoćnije … Ma, kao da smo na vrhu svijeta.

You may also like...